SEO CONTENT – WRITING

Orice site web de succes are o strategie bine definita inca de la inceput. Pentru o mai buna implementare in motoarele de cautare, site-ul are nevoie de un continut original si bine inchegat. Un copywriter va realiza o serie de texte atragatoare si convingatoare pentru publicul tau tinta, in care va integra cuvintele cheie specifice brand-ului tau.

Venim in ajutorul tau cu diverse campanii si strategii puternice de optimizare SEO onsite si offsite prin care putem sa promovam serviciile tale prin articole SEO sau prin textele create special pentru site.

Fiind un continut 100% original, te vei bucura de o evolutie organica a companiei tale

Promovare organica ( Organic SEO )  – Promovarea organica este cea mai buna si  mai sigura metoda de a propulsa site-ul dvs in primele rezultate in cadrul motoarelor de cautare. Prin intermediul promovarii organice, avem atat avantaje, cat si dezavantaje. Un prim avantaj este acela ca odata ajuns pe primele pozitii, site-ul va ramane pe o perioada nedeterminata si fara alte costuri acolo. Un dezavantaj, ar fi acela ca promovarea nu se va putea petrece peste noapte, astfel, trebuiesc asteptate cateva luni pana cand vei putea observa imbunatatirile.

Promovare PPC ( PPC Advertising) – Pay Per Click – reprezinta o adoua metoda de promovare a site-ului in mediul online, atat pentru un site cu istorie, cat si pentru unul aflat la inceput de drum. Prin PPC intelegem realizarea unei serii de campanii folosindu-ne de Google Adwords, cat si de Facebook Ads, atunci cand ne dorim sa crestem numarul de urmaritori si de reactii pe retelele de socializare.


 

Pachete 

Analiza si stabilirea cuvintelor cheie

Meta (analiza si optimizare)

Optimizare tag-uri si header (h1.h2 etc)

Optimizare imagini si URL

Optimizare continut intern 


Permalink


Creare fisiere robots.txt si sitemap


Eliminare erori interne

Imbunatatire viteza incarcare pagina

Google analitic setup

Functionare corecta cod sursa

Inscriere site  in directoare externe

Og Tag

Analiza si raport  

Link Building 

 Articole SEO

Postari Social Media


OnSite

45eur


Onsite +Offsite

195eur


 SEO Complet


Personalizat