Portofoliu

Studio inregistrari audio, Voice Over, Voci reclame, Portofoliu clienti. Studio inregistrari audio, inregistrare voci reclame, mesaje audio, voci aplicatii, voice over pentru orice proiect audio.

Spoturi Radio/Tv

Creare si realizare de spoturi audio radio & Tv sau online.

Dublaje Video

Producătorii noștri vă vor ajută să găsiți soluțiile cele mai bune pentru materialul dvs. Putem realiza casting la cerere, după care ne putem ocupă de înregistrare în studio, editarea și sincronizarea, apoi de mixaj final și livrare.

Audiobooks

Oferim înregistrări de voce în limba română pentru cărți audio, o selecție largă de voci masculine și feminine, calitate ridicată și precizie în rezultatul final, confidențialitate pentru toate materialele trimise, tarife accesibile și livrare rapidă în formatul solicitat .

Naratii Audio

Videoclipul este prezentul și viitorul marketingului de conținut. Dacă sunteți în căutarea unei voci potrivite pentru a marca mesajul pe care doriți să-l distribuiți clienților, angajaților sau publicului larg. Oferim servicii de voiceover pentru numeroase videoclipuri de marketing pentru afaceri și companii, precum și pentru alte proiecte multimedia.

Clienții Noștri