Portofoliu

Bine ati venit pe pagina noastra de portofoliu! Suntem un studio de inregistrari si productie audio, specializat in crearea de continut audio pentru o varietate de proiecte si aplicatii.

Avem o vasta experienta in realizarea de produse audio pentru diferite industrii, inclusiv publicitate, filme, jocuri video, televiziune si multe altele. In portofoliul nostru veti gasi exemple de proiecte cu care ne-am ocupat in trecut si care arata nivelul nostru de calitate si experienta.

De la inregistrari de voiceover pentru prezentari video si reclame, la realizarea de coloane sonore pentru filme si jocuri video, si pana la productia de muzica pentru artisti si trupe, suntem pregatiti sa va ajutam sa realizati orice proiect cu care veniti la noi.

Spoturi Radio/Tv

Creare si realizare de spoturi audio radio & Tv sau online.

Dublaje Video

Producătorii noștri vă vor ajută să găsiți soluțiile cele mai bune pentru materialul dvs. Putem realiza casting la cerere, după care ne putem ocupă de înregistrare în studio, editarea și sincronizarea, apoi de mixaj final și livrare.

Audiobooks

Oferim înregistrări de voce în limba română pentru cărți audio, o selecție largă de voci masculine și feminine, calitate ridicată și precizie în rezultatul final, confidențialitate pentru toate materialele trimise, tarife accesibile și livrare rapidă în formatul solicitat .

Naratii Audio

Videoclipul este prezentul și viitorul marketingului de conținut. Dacă sunteți în căutarea unei voci potrivite pentru a marca mesajul pe care doriți să-l distribuiți clienților, angajaților sau publicului larg. Oferim servicii de voiceover pentru numeroase videoclipuri de marketing pentru afaceri și companii, precum și pentru alte proiecte multimedia.

Clienții Noștri